Tgrt Haber

Vincent Aboubakar'a sürpriz talip: Beşiktaş'ın istediği bonservis belli oldu

09 Ağustos 2023 09:44 - Güncelleme : 09 Ağustos 2023 09:56
Vincent Aboubakar'a sürpriz talip: Beşiktaş'ın istediği bonservis belli oldu

Beşiktaş transfer haberleri: Süper Lig'de bu sezon zirveyi hedefleyen Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Vincent Aboubakar'a Rusya'dan Spartak Moskova talip oldu. İşte detaylar...

UEFA Avrupa Konferans Ligi​ 3. eleme turu ilk maçında yarın Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü​ ile karşılaşacak olan Beşiktaş​'ta golcü oyuncu Vincent Aboubakar​'a sürpriz bir talip çıktı.

SPARTAK MOSKOVA​ PEŞİNDE

Sport24.ru sitesinde yer alan habere göre; Rusya Premier Ligi ekiplerinden Spartak Moskova, siyah-beyazlı takımın forveti Vincent Aboubakar'ı satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

'BEŞİKTAŞ'IN TALEBİ 6 MİLYON EURO'

Haberde, Beşiktaş'ın Kamerunlu golcü oyuncu için Rus kulübünden 6 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği iddia edildi.

28 MAÇTA 17 GOL-4 ASİST

Geçen sezonun ocak ayı transfer döneminde Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al-Nassr'dan ayrılarak Beşiktaş'ın kadrosuna katılan 31 yaşındaki oyuncu, çıktığı 28 karşılaşmada 17 gol ve 4 asist kaydetti.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...