Tgrt Haber

Anderson Talisca'dan Şenol Güneş'e yalanlama

08 Ağustos 2023 09:37 - Güncelleme : 08 Ağustos 2023 09:46
Anderson Talisca'dan Şenol Güneş'e yalanlama

Şenol Güneş'in 'gelmek istiyor' dediği Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'da forma giyen Anderson Talisca, yaptığı açıklamayla tecrübeli hocayı yalanladı ve takımında kalacağını söyledi. İşte detaylar...

Al Nassr​'dan ayrılacağı yönünde iddialar ortaya atılan Anderson Talisca​ konusunda çarpıcı bir gelişme yaşandı. Brezilyalı orta saha, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Şenol Güneş​'in 'gelmek istiyor' dediği Anderson Talisca'nın yaptığı paylaşım kafaları karıştırdı

ŞENOL GÜNEŞ: 'TALİSCA, GELMEK İSTİYORUM' DEDİ

Beşiktaş​ Teknik Direktörü Şenol Güneş, Anderson Talisa ile görüştüğünü söyledi.

Tecrübeli teknik direktör açıklamasında, "Talisca ile görüntülü konuştum. Çok özlediğini ve gelmek istediğini söyledi ama fiyat 10 milyon eurodan aşağı değil. Talisca, almak taraftara daha farklı bir heyecan katar. Alınsa başka oyuncu almaya gerek yok çünkü fazla mevkiyi alternatif haline getiriyor. O tarza daha uygun fiyata farklı bir oyuncu bulursan yine alırız. Talisca 'Orta yol bulalım, gelmek istiyorum' dedi. Ama istemek başka, gerçekler başka bir şey" ifadelerini kullandı.

TALISCA'DAN ŞENOL GÜNEŞ'E YALANLAMA!

Al Nassr'ın tecrübeli on numarası Anderson Talisca, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Suudi Arabistan temsilcisinde mutlu olduğunu dile getiren Anderson Talisca paylaşımında, "Son zamanlarda ortaya çıkan yalan haberlerin aksine, bir transfer görüşmesi yapmadım. Al Nassr'dan ayrılmaya niyetim yok. Burada çok mutluyum ve sözleşmemi 3 yıl uzattım. Önümüzdeki sezona odaklanmaya devam ediyorum" dedi.

Al-Nassr'da 64 maçta forma giyen Anderson Talisca, 44 gol ve 8 asist kaydetti.

Beşiktaş'ta 2 sezon forma giyen 29 yaşındaki futbolcu, siyah-beyazlı takımla 80 maçta süre alıp 37 gol ve 14 asistlik katkı sağlamış ve buradaki performansıyla büyük beğeni toplamıştı. Talisca, kariyerinde Bahia ve Benfica formalarını da giydi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...