Tgrt Haber

Vincenzo Montella'nın ilk Türk yardımcısı belli oldu! Galatasaray'da çalışmıştı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fanatik
22 Eylül 2023 09:57 - Güncelleme : 22 Eylül 2023 10:14
Vincenzo Montella'nın ilk Türk yardımcısı belli oldu! Galatasaray'da çalışmıştı

A Milli Takım'da Stefan Kuntz ile yolların ayrılmasının ardından Vincenzo Montella dönemi resmen başladı. Türkiye Futbol Federasyonu, anlaşmayı resmen açıklarken İtalyan çalıştırıcının ekibi merak konusu oldu. TFF'nin Montella'nın ekibi için düşündüğü Türk antrenörü de seçti. İşte detaylar...

A Milli Takımın yeni teknik direktörü Vincenzo Montella’nın ekibinde yer alacak isimler netleşmeye başladı.

Resmi olarak açıklanmasa da Daniele Russo'nun yardımcı antrenör, Massimo Crivellero'nun maç analisti, Pierpaolo Polino'nun atletik antrenör olarak A Milli Takımda görev almaları bekleniyor. Milli takımda teknik heyete bir de yerli bir ismin getirilmesi bekleniyordu.

TUĞBERK TANRIVERMİŞ HAMLESİ

Fanatik'in haberine göre; A Millilerin başına geçen İtalyan Vincenzo Montella’nın yanına Türk bir yardımcı arayan TFF yönetiminin hedefindeki ilk ismin, uzun yıllar Galatasaray bünyesinde hocalık yapan ve şu an İtalya’da Roma’nın U18 Takımı’nın çalıştıran Tuğberk Tanrıvermiş olduğu ifade edildi.

ANLAŞMA YAKIN

33 yaşındaki genç çalıştırıcı, Roma U18 takımının başında görev yapıyor. Kısa sürede genç çalıştırıcıyla ve kulübü Roma ile temasa geçilip, anlaşmanın sağlanması bekleniyor.

2014-2018 yılları arasında Galatasaray'da scout, altyapı antrenörü ve yardımcı antrenörlük görevlerini yürüten ve Pro Lisans sahibi olan Tanrıvermiş, İtalyancanın yanı sıra İngilizce, Almanca ve Fransızca biliyor.

Vincenzo Montella'nın ilk Türk yardımcısı belli oldu! Galatasaray'da çalışmıştı

Kaynak: Fanatik

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...