Tgrt Haber

Vitor Hugo'ya Brezilya'dan teklif

16 Mart 2023 10:26 - Güncelleme : 16 Mart 2023 10:46
Vitor Hugo'ya Brezilya'dan teklif

Trabzonspor'un stoperi Vitor Hugo için ülkesinin takımları teklif yapmaya hazırlanıyor.

Trabzonspor​'da ay sonunda yapılacak olağanüstü genel kurulda yeni başkan seçiminin tamamlanmasının ardından gelecek teknik direktörle birlikte yapılacak görüşmelerin ardından önümüzdeki yaz transfer dönemi için kolar sıvanacak.

Bu sırada Trabzonspor'un oyuncularına teklif yağmaya devam ediyor. Anastasios Bakasetas'a gösterilen yoğun ilginin ardından Vitor Hugo​ için de Trabzonspor'un kapısı aşınacak gibi görünüyor. Başarılı stoper için ülkesi Brezilya​'dan teklifler yapılmaya hazırlanıldığı ve oyuncunun bu tekliflere sıcak bakabileceği gelen bilgiler arasında. Bu kulüpler arasında en yoğun ilginin Fluminense'den geldiği öğrenildi. Brezilya ekibinin deneyimli stoper ile yakından ilgilendiği ve sezon sonunda teklif yapması bekleniyor. 

31 yaşındaki tecrübeli savunmacının sözleşmesi önümüzdeki yaz biteceği için gelebilecek makul teklifleri Trabzonspor yönetiminin değerlendirebileceği düşünülüyor. Vitor Hugo daha önce çocuklarının okul problemi sebebiyle takımdan ayrılmak istemiş ancak bu sorunun çözülmesi sonrası takımda kalmıştı. 

 

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...