Tgrt Haber

Vitor Pereira yeniden Avrupa’da! İşte Portekizli hocanın yeni takımı

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: SBT (Brezilya)
04 Ekim 2023 20:32 - Güncelleme : 04 Ekim 2023 20:36
Vitor Pereira yeniden Avrupa’da! İşte Portekizli hocanın yeni takımı

Süper Lig’de Fenerbahçe’yi iki farklı dönemde çalıştıran ve son olarak Brezilya’da Flamengo’nun başında olan Portekizli teknik direktör Vitor Pereira, Avrupa’ya dönme kararı aldı. 55 yaşındaki deneyimli çalıştırıcı, İspanya La Liga ekibi Almeria ile anlaşmaya vardı.

Süper Lig’de 2015-16 sezonunun tamamı ve 2016-17’nin yarısında ve 2021-22 sezonunun ilk devresinde Fenerbahçe’yi çalıştıran Vitor Pereira​, sarı-lacivertli kulüple olan son deneyiminin ardından Brezilya’nın yolunu tuttu. Portekizli çalıştırıcı; Güney Amerika ülkesinde Corinthians ve Flamengo​ ekiplerinin başında geçirdiği 2.5 senenin ardından yeniden Avrupa’ya dönme kararı aldı.

MORENO İLE YOLLAR AYRILDI

Brezilya basınından SBT’nin haberine göre Vitor Pereira, İspanya La Liga’nın ilk 8 haftasında 5 mağlubiyet ve 3 beraberliğin ardından teknik direktör Vicente Moreno ile yolların ayrıldığı Almeria ile anlaşmaya vardı.

MİLLİ ARADA TAKIMI ÇALIŞTIRACAK

Haberde, Portekizli çalıştırıcının İspanyol ekibiyle olan temaslarının hızlandığı ve imzalaması beklenen sözleşmenin 1 yıllık olacağı bilgisi yer aldı. Ayrıca Pereira’nın, Almeria’nın bu hafta Athletic Bilbao ile oynanacak karşılaşmaya yetişmesinin beklenmediği ve milli maç arasında takımın başına geçeceği kaydedildi. Deneyimli hoca, takımının başındaki ilk maçına Girona karşısında çıkacak.

Kaynak: SBT (Brezilya)

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...