Tgrt Haber

Wilfried Zaha, futbol kulübü satın aldı!

17 Ağustos 2023 19:01 - Güncelleme : 17 Ağustos 2023 19:01
Wilfried Zaha, futbol kulübü satın aldı!

Galatasaray’ın Fildişi Sahilli yıldızı Wilfried Zaha, ülkesinde futbol kulübü satın aldı.

Son şampiyon Galatasaray’ın renklerine bağlayarak dünya basınında da ses getirdiği Wilfried Zaha​, ülkesi Fildişi Sahili’nde 4. Lig’te mücadele eden bir takımı satın aldı.

İngiliz basınından The Sun’da yer alan habere göre Zaha, 50 milyon Sterlinlik servetinin bir kısmıyla kendisine Fildişi Sahili​ 4. Ligi’nde mücadele eden Espoir Club D’Abengourou kulübünü satın alarak genç futbolcular için fırsat sağlamayı hedefliyor.

“FIRSAT BULAMIYORLAR”

Sarı-kırmızılıların 30 yaşındaki yıldız futbolcusu, İngiltere’de forma giydiği süreçte yaptığı bir açıklamada, “Ülkeme nasıl yardımcı olabilirim’ diye düşünüyordum. Kardeşim, futbol kulübü​ satın alma fikrini verdiğinde beni izleyen ve aynı fırsatı isteyen çocukları düşünerek bunu mantıklı buldum. Orada oynamak isteyen çok fazla çocuk olmasına rağmen fırsat bulamıyorlar” diye konuşmuştu.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...