Tgrt Haber

Wilfried Zaha kararı verdi: Dikkat çeken paylaşım

11 Temmuz 2023 14:59 - Güncelleme : 11 Temmuz 2023 15:16
Wilfried Zaha kararı verdi: Dikkat çeken paylaşım

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde ilk sırada yer alan ve transferi için yoğun uğraş verdiği Wilfried Zaha'nın yeni adresi netlik kazanıyor... Yıldız oyuncunun, İngiliz ekibi Crystal Palace'ta kalacağı şeklinde yorumlanan paylaşımı sarı-lacivertlileri taraftarları endişelendirdi.

Wilfried Zaha​, kendisine teklif yapan takımlara kararını tatilden sonra açıklayacağı cevabını vermişti.

PEŞİNDE ÜÇ TAKIM VAR

Crystal Palace​, Fildişili yıldızı takımda tutmak için senelik yaklaşık 12 milyon Euro’luk bir sözleşme önermişti. Fenerbahçe​ ise bonuslarla birlikte teklifini 6.5 milyon Euro’ya kadar çıkardı.

Son olarak Steven Gerrard’ın çalıştırdığı Suudi ekibi Al-Ittifaq devreye girdi ancak Zaha, kariyerine Avrupa’da devam etmek istediği içi by teklifi geri çevirdi.

SARI-LACİVERTLİLERİ ÜZEN PAYLAŞIM

Tecrübeli oyuncu dün, çocuklarının Crystal Palace’ın stadı Selhurst Park’ın çimlerinde oynadığı ve arkadaki skorbordda, “Destekleriniz için teşekkürler. Seneye görüşmek üzere” yazan fotoğrafı, Facebook’ta kapak fotoğrafı yaptı.

30 yaşındaki futbolcunun bu hamlesi, sarı-lacivertli taraftarları bir hayli endişelendirdi.

İngiliz basınında yapılan yorumlarda, Zaha’nın yaptığı paylaşımla Crystal Palace’ta kalacağının sinyalini verdiği vurgulandı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...