Tgrt Haber

Wilfried Zaha'nın maliyeti belli oldu

24 Temmuz 2023 22:29 - Güncelleme : 25 Temmuz 2023 08:59

Galatasaray, Fildişi Sahilli yıldız futbolcu Wilfried Zaha ile 3 yıllık anlaşmaya vardığını açıkladı.

Galatasaray​, Wilfried Zaha​ transferini resmen açıkladı.  Sarı-kırmızılılar, son yılların en büyük transfer​ çalımına konu olan yıldız futbolcunun maliyetini KAP'a yaptığı bildirimde duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha ile transferi konusunda 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya net 2.330.000 Euro tutarında imza ücreti ve her bir futbol sezonu için net 4.350.000 EURO sezonluk ücret ödenecektir" denildi.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1683556401228988428

Yıldız futbolcunun sosyal medyada açıklama videosunda ise Fenerbahçe​'ye gönderme yapıldı. Fenerbahçe'ye transfer çalımı atan Galatasaray,  "Olan var, olmayan var" şarkısı eşliğinde ezeli rakibine göndermede bulundu.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1683557049177632770

"ZAHA: "BU FORMAYLA YÜZDE YÜZÜMÜ VERECEĞİM"

Wilfried Zaha, sarı-kırmızılı kulüple sözleşme imzalamasının ardından Galatasaray Televizyonu'na açıklamalarda bulundu. 30 yaşındaki golcü oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

“Muhteşem bir karşılama oldu. Birçok taraftarımız oradaydı. Galatasaray’ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu böylelikle görmüş oldum. Şampiyonlar Ligi’nde ilk kez oynama fırsatı bulacağım. Elimden geldiğinde katkımı verip, ilerlemek için çaba göstereceğiz. Dürüst olmak gerekirse gelmeden önce Drogba, van Aanholt gibi birçok arkadaşımla konuştum.Drogba buraya gelip görmemi söyledi. Ben de buraya adım atmış oldum. Formayı giydiğimde yüzde yüzümü vereceğim. Taraftarımız için bu sezon şampiyonluğu kazanmak istiyoruz.”

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...