Tgrt Haber

Fenerbahçe, Atilla Szalai'nin transferini resmen duyurdu!

24 Temmuz 2023 17:28 - Güncelleme : 24 Temmuz 2023 17:35
Fenerbahçe, Atilla Szalai'nin transferini resmen duyurdu!

Fenerbahçe, bir süredir transferi gündemde olan Atilla Szalai'nin görüşmeleri için Almanya Bundesliga ekibi Hoffenheim'la temasa geçildiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) resmen duyurdu.

Fenerbahçe​, Macar stoperi Atilla Szalai'nin Bundesliga​ ekibi Hoffenheim​'a transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Sarı-lacivertli kulüpten KAP'a yapılan açıklama şöyle oldu:

"Futbol A Takımı oyuncularımızdan Attila Szalai​'nin, Almanya'nın TSG 1899 Hoffenheim kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır."

12.3 MİLYON EURO BONSERVİS

Fenerbahçe'den KAP'a yapılan açıklamada ayrıca 25 yaşındaki savunmacının bonservisi için Alman ekibin 12.3 milyon Euro ödeyeceği bilgisi de yer aldı.

FENERBAHÇE FORMASIYLA 84 LİG MAÇINA ÇIKTI

Süper Lig’de Fenerbahçe formasıyla 84 maça çıkan Atilla Szalai, 6 bin 940 dakika kaldığı sahada 6 gol ve 4 asist ile 10 gole doğrudan katkı sağladı. Bu karşılaşmalarda 11 sarı kart gören Macar savunmacı, hiç kırmızı kartla oyun dışı kalmadı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...