Tgrt Haber

UEFA Konferans Ligi'nde şampiyonluk oranları belli oldu: Fenerbahçe finalist!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
24 Ekim 2023 23:24 - Güncelleme : 24 Ekim 2023 23:38
UEFA Konferans Ligi'nde şampiyonluk oranları belli oldu: Fenerbahçe finalist!

Yapay zeka destekli verilerle yapılan sıralamaya göre UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde şampiyonluk oranları açıklandı. Favori; yüzde 16 ihtimal verilen Aston Villa olurken, temsilcimiz Fenerbahçe yüzde 12.8 ihtimalle ikinci favori konumunu aldı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi​ ve Süper Lig’de bu sezon çıktığı tüm maçları kazanan Fenerbahçe; Edin Dzeko​, Dusan Tadic, Fred, Dominik Livakovic gibi yıldızlarıyla Konferans Ligi ekiplerinin de çekindiği takımların başında geldi.

Fenerbahçe​ ve Beşiktaş’ın yer aldığı UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde yapay zeka destekli Euro Club Index’in verileriyle hazırlanan rapora göre Fenerbahçe, kupanın ikinci favorisi olarak dikkati çekti.

KANARYA, ASTON VILLA'NIN ENSESİNDE

Euro Club Index’in yüzdelik paydalarla takımlara şampiyonluk oranı dağıttı verilere göre Fenerbahçe, yüzde 12.8 şampiyonluk oranıyla ikinci sırada yer aldı. Son maçında Lugano’ya kaybeden Beşiktaş​ ise yüzde 1.8’lik kazanma olasılığı ile 13 favori arasından 11. sıraya yerleşti. İngiliz ekibi Aston Villa ise yüzde 16’lık oranıyla favori konumunda yer aldı.

YAPAY ZEKA VERİLERİNE GÖRE ŞAMPİYONLUK ORANLARI

Aston Villa: %16
Fenerbahçe: %12.8
Eintracht Frankfurt: %11.6
Lille: %9.2
Fiorentina: %8.7
AZ Alkmaar: %3.6
Brighton: %3.2
Gent: %3
Club Brugge: %2.9
Olympiakos: %2.1
Beşiktaş: %1.8
Genk: %1.8
PAOK: %1.8

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...