Tgrt Haber

'Yerli Haaland' Bertuğ Yıldırım'ın yeni adresi belli oldu: Rekor bonservis!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Sports Digitale
29 Ağustos 2023 10:45 - Güncelleme : 29 Ağustos 2023 10:56
'Yerli Haaland' Bertuğ Yıldırım'ın yeni adresi belli oldu: Rekor bonservis!

Hatayspor forması giyen genç golcü Bertuğ Yıldırım, Fransız ekibi Rennes ile anlaşmaya vardı. 'Yerli Haaland' olarak gösterilen genç oyuncunun bonservisi de belli oldu. İşte detaylar...

Hatayspor​ Teknik Direktörü Volkan Demirel​'in "Yerli Haaland" dediği ve geçtiğimiz ay sözleşmesini uzattığı Bertuğ Yıldırım​, Fransa​'ya gidiyor.

BERTUĞ YILDIRIM 5 MİLYON EURO BEDELLE RENNES​'DE

Sports Digitale'de yer alan habere göre; Ligue 1 ekiplerinden Rennes'in, Hatayspor’dan Bertuğ Yıldırım’ı kadrosuna kattı.

Hatayspor'un 21 yaşındaki forvet için 5 milyon Euro’nun üzerinde bonservis geliri elde edeceği ifade edildi.

BUGÜN FRANSA'YA GİDİYOR

Bertuğ Yıldırım'ın, bugün sağlık kontrolü ve resmi sözleşmeye imza atmak için Fransa’ya gideceği belirtildi.

BOUPENDZA'NIN REKORUNU KIRACAK

Bertuğ Yıldırım'ın Rennes'e transferinin resmiyet kazanması durumunda Atakaş Hatayspor, 5 milyon Euro'luk gelirin sahibi olacak ve Aaron Boupendza'dan elde edilen 4 milyon 250 bin Euro'luk rekor kırılacak.

Gabonlu yıldız 2020-2021 sezonunda Trendyol Süper Lig'de 36 maçta attığı 22 golle gol kralı unvanına sahip olmuştu. Aaron Boupendza 2021-2022 sezonunun başında 4 milyon 250 bin Euro karşılığında Katar'ın Al-Arabi kulübüne transfer olmuştu.

37 MAÇTA 6 GOL 3 ASİST

Hatayspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden genç oyuncu, çıktığı 37 maçta 6 gol atıp 3 de asist yaptı.

Bertuğ Yıldırım futbola Sarıyer altyapısında başlamış ve 2021 yılında Hatayspor'a transfer olmuştu.

Kaynak: Sports Digitale

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...