Tgrt Haber

Kartal'a Arnavut stoper: Temasa geçildi

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fanatik
28 Ağustos 2023 13:38 - Güncelleme : 28 Ağustos 2023 13:45
Kartal'a Arnavut stoper: Temasa geçildi

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off'unda 3-2 kazanılan ilk maçın rövanşında Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile evinde karşılaşacak olan Beşiktaş, Arnavut savunma oyuncusu Berat Djimsiti ile temasa geçti. İşte detaylar...

Sergio Ramos transferinde geri adım atılmasının ardından Tottenham Hotspur'dan Davinson Sanchez​ ve Eric Dier’i almak için girişimlerde bulunan Beşiktaş​'tan yeni bir hamle daha geldi.

YENİ HEDEF BERAT DJİMSİTİ

Beşiktaş, İtalyan ekibi Atalanta forması giyen 30 yaşındaki Berat Djimsiti ile temasa geçti.

Fanatik'in İtalyan basınından derlediği habere göre; Kartal, tecrübeli oyuncuyu direkt olarak bonservisiyle transfer etmek istiyor.

PİYASA DEĞERİ 10 MİLYON EURO

Güncel piyasa değeri 10 milyon Euro olarak gösterilen 1,90’lık Arnavut stoperin Atalanta ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

2018 yılından bu yana Atalanta forması giyen Djimsiti, İtalyan ekibinde 187 maçta sahaya çıktı ve 7 gol, 7 asistlik performans sergiledi. 

Kaynak: Fanatik
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...