Tgrt Haber

Yılın transferi Galatasaray'dan! Christian Eriksen ile anlaşma sağlandı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
06 Şubat 2024 16:08 - Güncelleme : 06 Şubat 2024 16:43
Yılın transferi Galatasaray'dan! Christian Eriksen ile anlaşma sağlandı

Süper Lig'de Fenerbahçe ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışı veren Galatasaray'da devre arası transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-kırmızılı ekibin, Premier Lig devi Manchester United'da forma giyen Christian Eriksen ile anlaşmaya vardığı öne sürüldü. İşte detaylar...

Devre arası transfer​ döneminde Sacha Boey'i Bayern Münih'e, Cedric Bakambu'yu ise Real Betis'e satan Galatasaray​, kadrosunu Serge Aurier ve Carlos Vinicius ile güçlendirdi.

Sol bek için arayışını sürdüren sarı-kırmızılılar için sürpriz bir transfer iddiası gündeme geldi.

ERİKSEN İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Avrupa'da transfer döneminin kapanmasıyla fırsat hamlesi kovalayan Galatasaray’ın Manchester United​'ın 31 yaşındaki Danimarkalı yıldızı Christian Eriksen’le anlaştığı öne sürüldü.

MANCHESTER UNİTED İLE GALATASARAY MASADA

Fanatik'in İngiliz medyasına dayandırdığı habere göre; Galatasaray, Danimarkalı oyuncuyla el sıkışırken, Manchester United ile masaya oturdu. Cimbom'un İngiliz ekibiyle anlaşma sağlaması halinde tecrübeli orta sahanın ligin ikinci yarısında kiralık olarak sarı-kırmızılı formayı giymesi bekleniyor.

İki kulüp arasındaki tek pürüzün, kiralık kontrattaki satın alma opsiyonuyla ilgili olduğu ifade ediliyor.

OKAN BURUK​ ÇOK İSTİYOR

Teknik direktör Okan Buruk'un Eriksen’in hem 10 hem de 8 numarada görev yapabilmesi, yüksek tekniği ve tecrübesiyle kadrosunda görmeyi arzuladığı oyunculardan biri olduğu belirtiliyor.

Yılın transferi Galatasaray'dan! Christian Eriksen ile anlaşma sağlandı - 1. Resim

19 MAÇTA 1 GOL-2 ASİST

Manchester United'ın 2022-23 sezonunda Brentford'dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Danimarkalı yıldız, bu sezon Manchester United formasıyla 19 maçta 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Kulübüyle olan sözleşmesi 2025'te sona erecek olan Eriksen'in güncel piyasa değeri 13 milyon Euro civarında gösteriliyor.

AVRUPA ŞAMPİYONASI'NDA KALP KRİZİ GEÇİRMİŞTİ

Christian Eriksen, Danimarka Milli Takımı formasıyla mücadele ettiği 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Finlandiya ile oynanan karşılaşmanın 43. dakikasında kalp krizi geçirmiş ve ölümden dönmüştü.

Saha içinde yapılan müdahalenin ardından hızlıca hastaneye kaldırılan 29 yaşındaki futbolcu, kalbine takılan pil sayesinde hayata tutunabildi. 

8 AY SONRA FUTBOLA DÖNMÜŞTÜ

İtalyan ekibiyle olan sözleşmesini feshetmek zorunda kalan Danimarkalı futbolcu 8 aylık tedavi sürecinin ardından ilk resmi maçına Brentford formasıyla çıkmıştı. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...