Tgrt Haber

Yine sakatlık; yine Neymar: Brezilyalı yıldız uzun süre sahalardan uzak kalacak

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
18 Ekim 2023 23:59 - Güncelleme : 19 Ekim 2023 00:06
Yine sakatlık; yine Neymar: Brezilyalı yıldız uzun süre sahalardan uzak kalacak

Ülkesinin Uruguay ile yaptığı maçta sakatlanan Brezilyalı yıldız futbolcu Neymar, sahalardan uzun süre uzak kalacak.

FIFA Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde Brezilya​'nın deplasmanda Uruguay​'a 2-0 yenildiği maç sırasında sakatlanan ve sahayı gözyaşları içinde terk eden Neymar​'ın sağlık durumu belli oldu.

NEYMAR AMELİYAT EDİLECEK

Kulübü Suudi Arabistan temsilcisi Al Hilal​'den yapılan açıklamada, sol diz ön çapraz bağı ve menisküsünde yırtık tespit edilen 31 yaşındaki oyuncunun ameliyat edileceği ve sahalardan uzun süre uzak kalacağı belirtildi.

Sezon başında 90 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında PSG'den Arabistan temsilcisine transfer olan Neymar, yeni takımında 5 maçta 1 gol ve 3 asistlik performans sergilemişti.

KARİYERİNDE 181 MAÇ KAÇIRDI

Futbol tarihinde en çok bonservis bedeli ödenen futbolcu olma unvanını halen elinde bulunduran Neymar, çoğunluğu PSG'de olmak üzere kariyerinde sakatlıklar nedeniyle 181 maç kaçırdı. 

Brezilyalı yıldız en uzun süren sakatlığını, 2018-19 sezonunda PSG forması giyerken yaşadı. Ayak tarak kemiği kırılan Neymar, PSG ve Brezilya Milli Takımı’nda sakatlığı nedeniyle 20 maçta forma giyemedi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...