Tgrt Haber

Yusuf Barasi, Adana Demirspor’da

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
26 Ağustos 2023 21:10 - Güncelleme : 26 Ağustos 2023 21:12
Yusuf Barasi, Adana Demirspor’da

İlk kez katıldığı Avrupa sahnesinde aldığı sonuçlarla adından söz ettiren Adana Demirspor, Hollanda’da AZ Alkmaar forması giyen gurbetçi futbolcu Yusuf Barasi’yi renklerine bağladı.

Kadrosunu bu sezon Andreaw Gravillon, Dorukhan Toköz, M’Baye Niang, Nani, Cherif Ndiaye gibi önemli isimlerle güçlendiren Adana Demirspor’dan flaş bir transfer hamlesi geldi.

‘Mavi Şimşekler’, Hollanda’da AZ Alkmaar forması giyen 20 yaşındaki Ümit Milli futbolcu Yusuf Barasi’yle 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Yusuf Barasi, Adana Demirspor’da

"HOŞ GELDİN YUSUF"

Adana Demirspor’un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Kulübümüz, Yusuf Barasi ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır. Hoş geldin Yusuf!” ifadelerine yer verildi.

Geçen sezon Hollanda Eredivisie’de AZ Alkmaar formasıyla 11 karşılaşmaya çıkan Yusuf Barasi, sahada kaldığı 176 dakikada 1 asist ile oynadı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...