Tgrt Haber

Zaniolo'nun babası söylentilere son noktayı koydu: Belli bir fiyatı var

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
06 Haziran 2023 10:55 - Güncelleme : 06 Haziran 2023 10:56
Zaniolo'nun babası söylentilere son noktayı koydu: Belli bir fiyatı var

Galatasaray'ın muhteşem sol ayaklı golcüsü Nicolo Zaniolo'nun babası transfer söylentilerine son noktayı koydu.

Süper Lig şampiyonu Galatasaray​'ın dünyaca ünlü yıldızı Nicolo Zaniolo'nun gelecek sezon için planlarını babası Igor Zaniolo açıkladı. Baba Igor Zaniolo, İtalyan basınına oğlunun geleceğiyle alakalı kritik açıklamalarda bulundu.

ZANİOLO'YU ŞAMPİYONLAR LİGİ​ İÇİN ALDILAR

Oğlunun Galatasaray'da çok iyi gittiğini belirten baba Zaniolo, " Igor Zaniolo, "Onu özellikle gelecek sezonki Şampiyonlar Ligi için aldılar" dedi. Milan​'a transfer söylentisiyle ilgili soruya Igor Zaniolo, "Birçok transfer söylentisi var ama Nicolo'nun belli bir fiyatı var. Ayrıca, İstanbul'da çok mutlu!" cevabını verdi.

GALATASARAY 30 MİLYON EURO İSTİYOR

Galatasaray'ın Roma'dan 15 milyon euro ve sonraki satış karından yüzde 20 fiyatla transfer ettiği Nicolo Zaniolo'nun satış bedelini belirledi! Galatasaray yönetimi, İtalyan yıldıza 30 milyon euronun altında gelen teklifleri değerlendirmeye almayacağı söylendi

Galatasaray formasıyla bu sezon 10 resmi maça çıkan Nicolo Zaniolo, 5 gollük bir katkı sağladı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...