Tgrt Haber

10 Kasım'da 'çiğ köfte partisi'ne soruşturma

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
12 Kasım 2023 23:10 - Güncelleme : 12 Kasım 2023 23:21
10 Kasım'da 'çiğ köfte partisi'ne soruşturma

Burdur'da Halk Sağlığı Merkezi'nde gerçekleştiği iddia edilen 'çiğ köfte portisi'ne soruşturma başlatıldı. Atatürk'ün ölümünün 85. yılında çalışanlar oyun havasıyla dans ettiği görüntüler sosyal medyaya düşmüş ve büyük tepki toplamıştı. 

Burdur Halk Sağlığı Merkezi'nde sağlık çalışanları​ tarafından 10 Kasım'da düzenlenen çiğ köfte partisi sosyal meduyanın gündemine oturdu. Görüntüde çalışanların oyun havaları eşliğinde dans etmelerine tepki geldi. 

Burdur Halk Sağlığı Merkezi'nde 10 Kasım günü sağlık çalışanlarının çiğ köfte partisi düzenlemesine ilişkin valilik​ tarafından soruşturma başlatıldı.

İDARİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI 

Olayla ilgili Burdur Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Yerel ve ulusal basın ile sosyal medya hesaplarında yer alan haber içeriği ile ilgili olarak valiliğimiz tarafından idari soruşturma başlatılmıştır” denildi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...