Tgrt Haber

300 kilo ilaç hammaddesi ele geçirildi

06 Haziran 2018 13:13
300 kilo ilaç hammaddesi ele geçirildi

İstanbul Bağcılar'da bir adrese yapılan operasyonda, ilaç yapımında kullanılan 12 bidon içerisinde 300 kilo ilaç hammaddesi ele geçirildi. Bu miktardaki hammadde ile 'çikolata, enerji içeriği ve değişik formlarda' 330 milyon liralıki ilaç üretilebileceği öğrenildi.

Habertürk Gazetesi Nihat Uludağ'ın haberine göre, iş yerinde yapılan aramalarda, 12 bidon içerisinde pisaya değeri 1 milyon lira olan 300 kilo ilaç hammaddesi ele geçirildi. Bu hammaddenin enerji içeceğine karıştırılıp satılması halinde 100 milyon lira, çikolata içerisine konularak satılması halinde 187 milyon lira, istek artırıcı damla şeklinde üretilip satılması halinde 330 milyon lira gelir elde edilebileceği öğrenildi.
Operasyonda, "Kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye sokacak biçimde ilaç yapmak ve satmak" suçundan 1 kişi gözaltına alındı.
 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...