Tgrt Haber

76 yaşındaki adamın cansız bedeni, denizde bulundu

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
09 Temmuz 2023 11:05 - Güncelleme : 09 Temmuz 2023 11:52
76 yaşındaki adamın cansız bedeni, denizde bulundu

Antalya’da 2 gün önce yazlığının önünden denize giren ve kendisinden haber alınamayan 76 yaşındaki Hüsnü Yurdakul’un cansız bedeni denizde bulundu.

Antalya’nın Manavgat​ ilçesinde, 6 Temmuz Perşembe günü meydana gelen olayda, sahilde bulunan Nazar Sitesi'ndeki yazlıklarının önünden 76 yaşındaki Hüsnü Yurdakul denize girdi.

Yaşlı adama bir daha ulaşılamazken, Hüsnü Yurdakul’un kızının ihbarı üzerine Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Çenger Jandarma Karakolu ekiplerince bölgede yapılan arama çalışmalarından sonuç alınamamıştı.

YAŞLI ADAMIN CESEDİ DENİZDE BULUNDU

Dün öğle saatlerinde Side-Manavgat arasında turist taşımacılığı yapan bir tekneden gelen ihbar, Manavgat Sahil Güvenlik Kolluk Destek Tim Komutanlığı ekiplerini harekete geçirdi.

Sahil Güvenlik Komutanlığı botu ile ihbarın yapıldığı bölgeye gelen ekipler, Hüsnü Yurdakul’un kaybolduğu noktaya 17 kilometre uzaklıkta Sorgun​ sahilinin yaklaşık 1 kilometre açığında bir erkek cesedi bularak sahile çıkardı.

Cenaze aracıyla Manavgat Devlet Hastanesi morguna getirilen ve torunları tarafından teşhis edilen Hüsnü Yurdakul’un cenazesi, Cumhuriyet Savcısı, Adli Tabip ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme ekibinin yaptığı incelemelerin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...