Tgrt Haber

9 yaşındaki Gina'nın cesedinin bulunduğu evde yangın çıktı

08 Nisan 2023 07:20 - Güncelleme : 08 Nisan 2023 07:44

Kilis'te okuldan eve dönerken kaybolan 9 yaşındaki kız çocuğunun cansız bedeninin bulunduğu evde yangın çıktı. 

Kilis’te okuldan çıktıktan sonra kaybolan kız çocuğunun öldürülmüş olarak bulunduğu evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Okçular Mahallesi Selvili Medrese Sokak'ta yabancı uyruklu ailenin 9 yaşındaki kızları Gina Mercimek'in cesedinin kuyudan çıkarıldığı zanlı H.B'ye ait 2 katlı evin alt katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye, sağlık ekipleri sevk edildi. Olay ile ilgili Kilis​ İl Emniyet müdürlüğü geniş çaplı soruşturma başlattı.

9 yaşındaki Gina'nın cesedinin bulunduğu evde yangın çıktı

KÜÇÜK KIZIN ÖLÜMÜ

Gina, okuldan çıktıktan sonra bir daha haber alınamadı. Gina Mercimek'i bulabilmek için geniş çaplı çalışma başlatılmış ve talihsiz kız, iple boynuna briket bağlanarak kuyuya atılmış halde ölü bulunmuştu.

9 yaşındaki Gina'nın cesedinin bulunduğu evde yangın çıktı

Kuyuda ölü bulunan 9 yaşındaki Gina Mercimek'in cansız bedeni, Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca Devlet Hastanesi morgunda tamamlanan işlemlerinin Asri Mezarlık'ta kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazı sonrası küçük kızın tabutu taşındığı esnada yakınları gözyaşı döktü.

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Kan donduran olayla ilgili sürdürülen geniş çaplı soruşturmanın ardından H.B. ve A.A. isimli 2 şüpheli şahıs tutuklandı.

9 yaşındaki Gina'nın cesedinin bulunduğu evde yangın çıktı

Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada ise "Soruşturma çerçevesinde gizlilik kararı alınmış olup, soruşturma Cumhuriyet Başsavcılığımızca titizlikle ve özenle sürdürülmektedir" ifadeleri kullanıldı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...