Tgrt Haber

Çevreye rahatsızlık verip polise saldırdılar: 90 suç kaydı olan 3 şahıs yakalandı

Editör: Burak Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
10 Haziran 2023 16:55 - Güncelleme : 10 Haziran 2023 17:05
Çevreye rahatsızlık verip polise saldırdılar: 90 suç kaydı olan 3 şahıs yakalandı

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde önce alkol alıp ardından ise çevredekileri rahatsız ettikleri gerekçesiyle kendilerine uyarıda bulunan polise saldıran 3 kişi tutuklandı.

İstanbul​'da 3 şahıs önce alkol​ aldı, ardından ise çevredekileri rahatsız ettikleri gerekçesiyle kendilerini uyaran polise saldırdı.

Toplamda 90 suç kaydı bulunduğu ortaya çıkan saldırganlar polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı. Mahkemeye çıkartılan şahıslar sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Çağlayan Mahallesi Kent Caddesi'ndeki yeşillik alanda alkol ve uyuşturucu​ madde kullandıkları belirtilen 10 kişilik arkadaş grubunun, çevreyi rahatsız ettiği ihbarı üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi.

POLİSİN KOLUNU VE AYAĞINI KIRDILAR

Polis ekipleri, gruptakileri uyarıp kimlik kontrolü yapmak istedi. Bunun üzerine taşkınlık çıkaran saldırganlar, bir polis memurunun sağ kolunun ve sağ ayağının kırılmasına neden oldu.

Olay yerine takviye ekipler sevk edildi.

Polise saldıran M.E, G.E. ve E.G'yi gözaltına aldı. Taşkınlık yapmayı sürdüren saldırganlar, polis aracına da zarar verdi.

3 ŞAHSIN TOPLAM 90 SUÇ KAYDI VAR

Saldırganlardan M.E'nin 10, G.E'nin 40 ve E.G'nin 40 suç kaydı bulunduğu ortaya çıktı.

Sadabat Polis Merkezi Amirliğindeki ifadeleri alınan saldırganlar M.E, G.E. ve E.G, sevk edildikleri mahkemece, "görevini yaptırmamak için direnme", "kamu görevlisini yaralama" ve "kamu malına zarar verme" suçlarından tutuklandı.

Ayağında ve kolunda kırık oluşan polis memuru da saldırganlardan şikayetçi oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
duyarlıyım10 Haziran 2023 20:07

90 suç kaydı var ve dışardalar bu ülkede yaşanmaz

Sonraki Haber Yükleniyor...