Tgrt Haber

Silahla oyun oynanmaz! 16 yaşındaki çocuk başından vuruldu

10 Haziran 2023 15:31 - Güncelleme : 10 Haziran 2023 15:45
Silahla oyun oynanmaz! 16 yaşındaki çocuk başından vuruldu

İstanbul’da silahla oyun oynayan çocukların oyunu kanlı bitti. 16 yaşındaki M.C başından vuruldu.

İstanbul​ Bayrampaşa’da yatağın altındaki bazadan çıkardıkları av tüfeğiyle evde oyun​ oynayan 3 çocuktan 1’i silahın ateş almasıyla başından vuruldu. 16 yaşındaki M.C olay yerinde hayatını kaybederken silahı ateşleyen 14 yaşındaki M.B.E. gözaltına alındı.

İhlas Haber Ajansı’nın haberine, dün akşam Bayrampaşa'da meydana geldi. 16 yaşındaki M.C ve 14 yaşındaki M.B.E. oyun oynamak için arkadaşları Y.S.T.’nin evine gitti. Odada yalnız kalan çocuklar, Y.S.T.’nin abisine ait olan ruhsatlı av tüfeğini yatağın altındaki bazadan çıkararak oynamaya başladı.

AV TÜFEĞİ BİR ANDA ATEŞ ALDI

M.B.E.’nin elinde bulunan av tüfeği bir anda ateş aldı. Daha sonra çıkan saçmalar M.C'nin başına isabet etti. Ağır yaralanan çocuk, kanlar içerisinde yere yığıldı. Y.S.T.’nin ailesi durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Cesur’un hayatını kaybettiğini belirledi. Cesur'un cenazesi incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Gözaltına alınan M.B.E. polis ekipleri tarafından emniyete götürüldü. Ekiplerinin olaya ilişkin çalışmaları devam ediyor.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...