Tgrt Haber

Son dakika! Pençe-Kilit'ten acı haber: Piyade Uzman Çavuş Halil İbrahim Yiğit şehit oldu

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: TGRT Haber
28 Kasım 2022 21:35 - Güncelleme : 28 Kasım 2022 22:23
Son dakika! Pençe-Kilit'ten acı haber: Piyade Uzman Çavuş Halil İbrahim Yiğit şehit oldu

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan Piyade Uzman Çavuş Halil İbrahim Yiğit'in şehit olduğunu duyurdu.

Yozgat​'a şehit​ ateşi düştü. Hakkari Yüksekova'da görev yapan 25 yaşındaki askerimiz Piyade Uzman Çavuş Halil İbrahim Yiğit, PKK​'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit oldu.

Son dakika! Pençe-Kilit'ten acı haber: Piyade Uzman Çavuş Halil İbrahim Yiğit şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada (MSB), kahraman Yiğit'in kurtarılamayarak şehit olduğu duyuruldu. Bakanlık açıklamasında, "Kahraman silah arkadaşımız, 28 Kasım 2022 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı menasupları adına Allh'tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" denildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1597298169930739713

MHP Yozgat Milletvekili ve TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Katip Üyesi İbrahim Ethem Sedef, yaptığı paylaşımda, "Pençe-Kilit Operasyon Bölgesinde şehit düşen, İstanbul’da ikamet eden hemşehrimiz, P.Uzm.Çvş. Halil İbrahim Yiğit'e Allah'tan rahmet, ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletimizin başı sağolsun" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/ethemsedef/status/1597299660284395520

Son dakika...

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...