Tgrt Haber

Haluk Levent duyurdu: Acun Ilıcalı'dan deprem bölgesine büyük yardım

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
08 Şubat 2023 06:47 - Güncelleme : 08 Şubat 2023 07:01
Haluk Levent duyurdu: Acun Ilıcalı'dan deprem bölgesine büyük yardım

Tüm Türkiye'yi derinden sarsan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin ardından enkaz altında kalanlar için kurtarma çalışmaları sürerken deprem bölgesine de yardım yağıyor. Haluk Levent, Acun Ilıcalı'nın da bölgeye 100 tır içme suyu ve 5 milyonluk eşya yardımı yapacağını duyurdu.

Tüm Türkiye, Kahramanmaraş​ merkezli olarak meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan depremin yaralarını sarmak için tek yürek oldu. Ünlü isimler de bölgeye yardım kampanyası başlattı.

ÜNLÜLER EL ELE VERDİ

Sanatçı kişiliğinin yanında son dönemde kurduğu AHBAP​ Derneği'ndeki çalışmalarla da adından sıkça söz ettiren Haluk Levent​, Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremin ardından afetzedeler destek kampanyası başlattı.

Haluk Levent, dün yaptığı paylaşımda da Kıvanç Tatlıtuğ​, Mustafa Ceceli, Edis Görgülü, Burak Deniz, Hakan Balta-Derya Balta, Emre Kılınç ve Merih Demiral’ın para yardımında bulunduğunu belirtmişti.

"TEŞEKKÜRLER ACUN ILICALI"

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Levent, birçok ünlünün yardım yaptığını duyurdu. Ünlü isim son olarak Acun Ilıcalı'dan gelen yardımı açıkladı.
Haluk Levent, Acun Ilıcalı'nındeprem​ bölgesine 100 tır içme suyu ve 5 milyonluk eşya yardımı yaptığını ifade etti.

Haluk Levent duyurdu: Acun Ilıcalı'dan deprem bölgesine büyük yardım

Haluk Levent, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili Acun Ilıcalı, yarından itibaren bölgeye 100 tır su gönderiyor. Ayrıca 5 milyonluk eşya desteği ve satın alacağımız konteynerlerin içerisine eşya sözünü verdi. Teşekkürler" 

Haluk Levent duyurdu: Acun Ilıcalı'dan deprem bölgesine büyük yardım

"GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE'M"

Acun Ilıcalı, deprem sonrası Twitter hesabından açıklama yapmış ve "Hepimizin yüreğini yakan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Dualarımız enkaz altında bulunan yurttaşlarımızla. Geçmiş olsun Türkiye’m!" demişti.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Murtaza 8 Şubat 2023 08:57

Rabbim Azzeve Celle sizlerden ve sizingibi hayırseverlerden razı olsun inşallah Amin

Veli 8 Şubat 2023 07:29

Haluk Levent abi Allah sana ne istiyorsan herşeyi hayırlısı versin ins acun Ilıcalı Allah senden de razı olsun Allah ikizinde kalp ????❤️ göre versin inşallah deprem deki kalan Allah yardımcın olsun inşallah

Veli ayalan 8 Şubat 2023 07:26

Allah sizden razı olsun Allah yardımcın olsun

Ali seker 8 Şubat 2023 07:25

ALLAH kabul etsin ölmüşlerimize Allah rahmet etsin kalanlara acil şifalar versin Allahım

Sonraki Haber Yükleniyor...