Tgrt Haber

Adana’da büyük imar yolsuzluğu ve rüşvet skandalı! Seyhan ve Çukurova Belediyelerine operasyon: 61 gözaltı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 Eylül 2023 12:30 - Güncelleme : 29 Eylül 2023 13:00

Adana’da Seyhan ve Çukurova Belediyelerine büyük bir imar yolsuzluğu ve rüşvet skandalı patlak verdi. 61 gözaltı kararı üzarine harekete geçen Emniyet, düzenlediği şafak operasyonuyla 61 kişiyi gözaltına aldı.

Adana’da Seyhan ve Çukurova Belediyelerine yönelik büyük bir imar yolsuzluğu ve rüşvet​ operasyonu düzenlendi.

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan habere göre; Adana​ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü (KOM) Mali Büro Amirliği ekipleri, bir süre önce Seyhan ve Çukurova Belediyeleri hakkında imar yolsuzluğu ve rüşvet soruşturması başlattı. Bu kapsamda 61 kişiye yönelik operasyon düzenlendi.

Şafak vakti söz konusu şahısların evlerine ve Seyhan ile Çukurova Belediye hizmet binalarına baskın düzenlendi. Düzenlenen baskında çok sayıda kişi gözaltına alındı.

"BAŞKAN YARDIMCILARI GÖZALTINDA" İDDİASI

Gözaltına alınan kişiler adli tıp birimindeki sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürüldü. Gözaltına alınanlar arasında Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı, imar müdürü, mimarlar, Çukurova Eski Belediye Başkan Yardımcısı, ve imar müdürünün de olduğu öne sürüldü.

Ekipleri belediye binalarındaki araması devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...