Tgrt Haber

Son dakika! Ankara'nın Mamak ilçesinde doğal gaz patlaması: 1 can kaybı!

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber, İhlas Haber Ajansı
29 Eylül 2023 08:00 - Güncelleme : 29 Eylül 2023 09:27

Son dakika haberi... Ankara'nın Mamak ilçesinde 6 katlı bir binanın giriş katında meydana gelen doğal gaz patlaması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

Başkent Ankara​'nın Mamak​ ilçesinde 6 katlı bir binanın giriş katında meydana gelen doğal gaz patlaması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

EVDE TEK YAŞAYAN YAŞLI KADIN VEFAT ETTİ

Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre Küçük Kayaş Mahallesi 1856 Sokak'taki bir apartmandan sabah 07.10 sularında patlama sesi duyuldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri çevre güvenliği aldı. İtfaiye ekipleri ise patlamanın ardından çıkan yangına müdahale etti. Patlama sırasında evde bulunan yaşlı bir kadın hayatını kaybetti.

BELEDİYE BAŞKANINDAN AÇIKLAMA

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, patlamaya ilişkin son duruma ilişkin bilgi verdi. Köse "Giriş katında bir vatandaşımız doğal gaz patlamasında hayatını kaybetti. Önlemler alındı, doğal gaz kesildi. Yangına müdahale edildi, bir sorun yok şu anda. Binada yaşayanlar tahliye edildi. O bölge çok eski bir yerleşim yerimiz. Şu anda başka bir patlamanın önüne geçecek tedbirler alınmış durumda" dedi. 

Kaynak: TGRT Haber, İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...