Tgrt Haber

Adana'da feci kaza! Yolcu otobüsü tıra çarptı: Ölü ve yaralılar var

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
01 Eylül 2023 10:37 - Güncelleme : 01 Eylül 2023 11:02

Giresun'dan Hatay'a gitmekte olan olan yolcu otobüsü Adana'da kaza yaptı. Tıra arkadan çarpan otobüsün şoförü ve muavini hayatını kaybederken 12 yolcu da yaralandı.

Adana​'da feci bir trafik kazası​ meydana geldi. Şehirlerarası yolcu otobüsü önünde tıra arkadan çarptı. Korkunç kazanın ardından ortalık adeta savaş alanına döndü.

Anadolu Ajansı'nın aktardığı habere göre; Giresun-Hatay seferini yapan Mustafa Erden idaresindeki Ali Osman Ulusoy firmasına ait 38 YY 320 plakalı yolcu otobüsü, Adana-Pozantı otoyolu Soğukpınar mevkisinde sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemeyen kalsit yüklü 51 ACV 753 plakalı tıra arkadan çarptı.

2 ÖLÜ, 12 YARALI VAR

Kazada otobüs​ sürücüsü Erden ve muavin Müslüm Berçin olay yerinde can verdi. Yaralanan 12 yolcu ise 112 Acil Sağlık ekiplerince şehirdeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Cenazeler, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...