Tgrt Haber

Filmlere konu olur! Amcası diye aldı, kadın cenazesi çıktı: İlk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 Eylül 2023 10:30 - Güncelleme : 01 Eylül 2023 10:45
Filmlere konu olur! Amcası diye aldı, kadın cenazesi çıktı: İlk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum

Adana’da filmlere konu olacak bir olay yaşandı. Amcasının cenazesi aldığını zanneden adam, tabut acılınca neye uğradığını şaşırdı. Teşhis edilmeden alınan cenaze başkasına ait çıktı.

Adana​'da 63 yaşındaki böbrek hastası Mahmut Paşa Gümüş, uzun zamandır tedavi gördüğü hastanede dün sabaha karşı hayatını kaybetti. Gümüş ailesi de yaşlı adama son görevi yapmak üzere cenazeyi teslim alıp mezarlığa doğru yola çıktı.

Mahmut Paşa Gümüş’ün yeğeni Veysel Gümüş, cenaze yıkanacağı sırada ceset torbasını açtığında hayatının şokunu yaşadı. Tabutun içinden amcası yerine tanımadıkları bir kadının cesedi çıktı.

HEMEN HASTENİN YOLUNU TUTTULAR

Bunun üzerine Veysel Gümüş ve yakınları hastaneyi arayarak durumu anlattı daha sonra da tanımadıkları kadının cenazesini hastane​ morguna geri götürdü. herkesi şoke eden karışıklık hastanede düzeltildi.

"TEŞHİS ETMEDEN NEDEN ALIYORSUNUZ?"

Bu sırada ise cenaze aracının şoförü aileye, ‘Niye teşhis etmeden cenaze alıyorsunuz’ deyince şoför ile aile üyeleri arasında tartışma yaşandı. Güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle tartışma büyümeden sonlandı.

Filmlere konu olur! Amcası diye aldı, kadın cenazesi çıktı: İlk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum

"AMCAM ZANNETİK, KADIN ÇIKTI"

Olayın şokunu atlattıktan sonra gazecilere açıklamalarda bulunan Veysel Gümüş, “Buradan cenazeyi almaya geldim ve görevliye evrakı verip amcamın cenazesini aldım. Cenazeyi Buruk Mezarlığı’nda yıkamaya götürdüğümüzde fark ettik ki aldığımız cenaze bir kadına ait. Amcam zannettik, kadın çıktı. Ben hayatımda ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım. O kadının ailesi de burada cenazeyi bekliyor ama cenaze ortada yok. O kadının cenazesini getirdik kendi cenazemizi aldık” ifadelerini kullandı.

"ŞİKAYETÇİ OLACAĞIM"

Şikayetçi olacağını belirten Gümüş, “Ben hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. Şuanda herkes Buruk Mezarlığı’nda bizi bekliyor. Herkes şok oldu. Ben böyle bir şeyi ilk defa görüyorum. Bu konu hakkında da şikayetçi olacağım” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...