Tgrt Haber

Damadı nişanı atmak için tarla istedi! Hem kızını hem damadını öldürdü

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
02 Mart 2023 11:26 - Güncelleme : 02 Mart 2023 11:34
Damadı nişanı atmak için tarla istedi! Hem kızını hem damadını öldürdü

Adana’da damadının kızından nişan atması için kendisinden tarla istediğini iddia eden Mehmet D. hem kızını hem damadını silahla vurarak öldürdü. Adliyeye sevk edilen katil baba tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adana’nın Dörtler Mahallesi’nde meydana gelen olayda kızı Zülfiye D. ile nişanlısı Abdulsamet K'yi tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Mehmet D'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı. İfadesinde katil babanın kızının Abdulsamet K. ile evlenmesine razı olmadığını, bu nedenle olaydan iki gün önce tartıştığı kızının kendisini polise şikayet ettiğini ve evden ayrılıp nişanlısıyla başka ile gittiğini öne sürdü.

TARLA İSTEDİ, TARTIŞMA ÇIKTI

Daha sonra telefonla arayıp görüştüğü Abdulsamet K'nin kızından ayrılması karşılığında kendisinden tarla istediğini iddia eden Mehmet D, bu isteğini kabul edip konuşmak için buluştuklarını, aracıyla olayın yaşandığı bölgeye gittiklerinde aralarında tartışma çıktığını ileri sürdü.

ÖNCE DAMADINI SONRA KIZINI ÖLDÜRDÜ

Tartışma sırasında Abdulsamet K'nin kendisine silah çektiğini öne süren Mehmet D, bu sırada silahı elinden alıp Abdulsamet K'yi vurduğunu, ardından kendisine tepki gösterip kaçmaya çalışan kızını vurduğunu iddia etti.

Adliyeye sevk edilen Mehmet D, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...