Tgrt Haber

Adana’da aile katliamı! Öfkeli koca yanındaki bıçakla dehşet saçtı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
03 May 2023 05:42 - Güncelleme : 03 May 2023 05:51
Adana’da aile katliamı! Öfkeli koca yanındaki bıçakla dehşet saçtı

Son dakika haberi: Adana’da tartıştığı eşini ve kaynanasını öldüren cani koca kayınbabası ve engelli kayınbiraderini ise yaraladı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan saldırgan emniyete gönderildi. 

Anadolu Ajansı'nın aktardığı bilgiye göre Adana’nın merkez Seyhan​ ilçesinde M.Ö.D. henüz bilinmeyen bir nedenle eşi İptahal Baba kaynanası İnayet Hellah ve kayınbabası Abdo Baba ile tartıştı. Tartışma kısa sürede büyüdü ve M.Ö.D. yanındaki bıçakla eşini, kaynanasını, kayınbabasını ve engelli olduğu belirtilen kayınbiraderi Yahya Baba'yı bıçakla boğazından yaraladı.

ANNE VE KIZI HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerinden kaçan M.Ö.D.'nin yaşattığı dehşeti gören vatandaşlar durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Sağlık ekipleri İnayet Hellah'ın yaşamını yitirdiğini tespit etti, yaralılar ise hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan İptahal Baba, Adana​ Şehir, Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İKİ KİŞİNİN DURUMU AĞIR

Engelli kayınbiraderin ve kayınbabanın durumlarının ise ağır olduğu öğrenildi. Olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri, şüpheli M.Ö.D'yi gözaltına aldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...