Tgrt Haber

Bayram gününde kadın cinayeti! Platonik aşkını çalıştığı iş yerinde öldürüp intihar etti

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Haziran 2023 13:42 - Güncelleme : 28 Haziran 2023 13:45

Adana’da bayramın ilk gününde kadın cinayeti işlendi. Tatlıcıda çalışan katil aynı iş yerinde çalıştığı platonik aşkı Sultan Erdoğan’ı öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

İhlas Haber Ajansı’nın aktardığı bilgiye göre Adana’nın merkez Çukurova​ ilçesinde bulunan bir tatlıcıda kadın cinayeti işlendi. İddiaya göre tatlıcıda çalışan 27 yaşındaki Sultan Erdoğan ve 29 yaşındaki Rıdvan Sebuktekin sabahın erken saatlerinde iş yerine geldi. Nişanlı olduğu öğrenilen Sultan Erdoğan’a platonik aşk besleyen Rıdvan Sebuktekin, bir süre sonra yanında getirdiği tabancayla henüz bilinmeyen bir nedenle dehşet saçtı.

AYNI SİLAHLA KENDİNİ ÖLDÜRDÜ

Tabancayla Erdoğan’ı vuran Sebuktekin, aynı silahla kendine de ateş etti. Yaşanan felaket sonrasında olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken tatlıcı önüne gelen Sultan Erdoğan’ın yakınları gözyaşları dökerek fenalık geçirdi. 2 gencin cesedi polisin incelemesinin ardından otopsi için Adana​ Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Bayram gününde kadın cinayeti! Platonik aşkını çalıştığı iş yerinde öldürüp intihar etti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...