Tgrt Haber

Bir kadın cinayeti daha! Önce sevgilisini sonra kendini vurdu

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 Haziran 2023 09:44 - Güncelleme : 23 Haziran 2023 10:28

Fatih'te iki sevgili arasında çıkan sözlü tartışma kanlı bitti. Yanında silahıyla giden cani önce genç kadını sonra da kendini vurdu. Olay sonrası aldığı ağır yaralara dayanamayan genç kız hayatını kaybetti.

Dün öğle saatlerindeFatih​'te yaşanan olayda, B.A. isimli cani kız arkadaşı olan yabancı uyruklu E.L.(25)'nin çalıştığı iş hanına geldi. İkili arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma çıkarken kanlı bitti.

ÖNCE SEVGİLİSİNE SONRA KENDİNE SIKTI

B.A. yanında getirdiği tabanca​ ile önce kız arkadaşına sonra da kendine doğru ateş etti. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan B.A., ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Kız arkadaşı E.L. ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Binaya gelen olay yeri inceleme ekipleri çalışma yaptı. Haberi duyan E.L.'nin annesi sokağa gelirken kızının cansız bedeni binadan çıkarılarak cenaze aracına bindirildiği sırada göz yaşlarını tutamadı.

E.L.'nin cesedi Adli Tıp Morgu'na götürülürken B.A.'nın ise durumun ağır olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...