Tgrt Haber

Adıyaman’da aynı aileden 4 kişi enkazdan çıkartıldı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
09 Şubat 2023 06:10 - Güncelleme : 09 Şubat 2023 06:19

Son dakika haberi: Kahramanmaraş depreminin yıkıma yol açtığı Adıyaman’da bir apartmanın enkazında kalan aynı aileden 4 kişi 65 saat sonra çıkartıldı. Sağlık ekiplerince ilk müdahale edilen aile hastaneye kaldırıldı. Öte yandan Hatay'da da 17 yaşındaki Kerem Cem Temizkan ekiplerin yoğun uğraşının ardından bulunduğu enkazdan kurtarıldı.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem​ 10 ilde ağır hasara yol açtı. Binlerce binanın yıkıldığı binalarda enkaz altında kalan vatandaşlara ulaşılmaya devam ediliyor. Adıyaman’da bir apartman enkazında kalan aileden 4 kişi yapılan arama kurtarma​ çalışmaları sırasında tespit edildi. İHH Arama Kurtarma ekibi uzun uğraşlar sonucu ekiplerce bulundukları yerden 65 saat sonra kurtarılan 4 kişi, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

HATAY’DA 17 YAŞINDAKİ GENÇ KURTARILDI

İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı İSKİ Arama Kurtarma ve Sarıyer Belediyesi Arama Kurtarma ekipleri tarafından Hatay​ Samandağ Cumhuriyet Mahallesi'nde, enkaz altında bulunan Kerem Cem Temizkan (17) saat 19:20'de kurtarıldı. Temizkan, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

KAHRAMANMARAŞ​ DEPREMİNDE SON DURUM

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...