Tgrt Haber

AFAD ilk verileri açıkladı: Kahramanmaraş'ta deprem!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: tgrthaber.com
07 Temmuz 2024 00:12 - Güncelleme : 07 Temmuz 2024 00:44
AFAD ilk verileri açıkladı: Kahramanmaraş'ta deprem!

Son dakika haberi... Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem kısa süreli korku ve paniğe neden oldu.

Deprem​ bölgesi Kahramanmaraş​ sallanmaya devam ediyor. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Kahramanmaraş'ın Elbistan​ ilçesinde 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini bildirdi. 

ÇEVRE YERLEŞİM YERLERİNDE DE HİSSEDİLDİ

Kısa süreli korku ve paniğe neden olan deprem Elbistan'ın Köseyahya, Demi̇rci̇li̇k, Özbek, Gündere ve Türkören yerleşim yerleri başta olmak üzere çevre yerleşim yerlerinde hissedildi. 00.03'te olan deprem, 7 kilometre derinlikte kaydedildi. 

AFAD ilk verileri açıkladı: Kahramanmaraş'ta deprem! - 1. Resim

SON DEPREMLER...

AFAD​ ve Kandilli​ tarafından yayımlanan listede İstanbul, Bursa, Yalova, Elazığ, Bolu, Alanya, Afyonkarahisar, Düzce, Muğla, Kayseri, Tokat, Bingöl, Kahramanmaraş, Hatay, Adana, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER...

KANDİLLİ SON DEPREMLER...

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...