Tgrt Haber

Afyonkarahisar'da DEAŞ’a darbe: Gözaltılar var!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
28 May 2024 23:10 - Güncelleme : 28 May 2024 23:14
Afyonkarahisar'da DEAŞ’a darbe: Gözaltılar var!

Güvenlik güçlerinin DEAŞ'a yönelik operasyonları sürüyor. Jandarma, Afyonkarahisar'da DEAŞ militanı olduğu tespit edilen bir şüpheliyi düzenlenen özel operasyonla yakaladı. Emniyet operasyonunda ise 4 şüpheli gözaltına alındı.

Afyonkarahisar​'da jandarma​ tarafından DEAŞ​ terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda bir kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgilere göre, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Şuhut ilçesinde A.B.'nin (43) önceki yıllarda Suriye'de terör örgütü DEAŞ'ın militanı olduğunu tespit etti.

EVİNE OPERASYON!

Şüpheli şahıs ilçenin Yalı Mahallesi'nde evine düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Şahsın jandarmadaki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

EMNİYET 4 ŞÜPHELİYİ GÖZALTINA ALINDI

Öte yandan kentte İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ile İstihbarat Şubesi ekipleri, bir dönem DEAŞ içerisinde faaliyet gösterdiği değerlendirilen 4 şüpheliyi yakalandı. Şüpheliler, ekiplerce gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...