Tgrt Haber

Afyonkarahisar'da feci kaza! Otomobil ile patpat çapıştı: 2 ölü, 5 yaralı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 Temmuz 2023 12:30 - Güncelleme : 07 Temmuz 2023 12:31
Afyonkarahisar'da feci kaza! Otomobil ile patpat çapıştı: 2 ölü, 5 yaralı

Afyonkarahisar'da patpat adıyla bilinen tarım aracı ile otomobil çarpıştı. İki aracın da şarampole yuvarlandığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Afyonkarahisar​'da sabah saatlerinde korkunç bir trafik kazası​ meydana geldi. Otomobil ile patpatın çarpıştığı kazada ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığına göre; kaza Bolvadin​ ilçesi Otogar Kavşağı yakınlarında oluştu. Edinilen bilgilere göre, A.K. yönetimindeki 06 CSV 030 plakalı otomobil, sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen patpat ile çarpıştı. Çarpışması sonucu kontrolden çıkan patpat şarampole devrilirken, otomobil ise yine şarampole girerek durabildi.

Kazanın ardından çevredekilerin haber vermesi ile bölgeye çok sayıda polis ve 112 Acil servis ekibi sevk edildi.

Afyonkarahisar'da feci kaza! Otomobil ile patpat çapıştı: 2 ölü, 5 yaralı

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı otomobil sürücüsü ile aynı araçta bulunan N.A. (57), S.K. (36), E.A. (29) ve N.A. (26) ile patpatta bulunan C.Ö. (42) ve R.Y. (57) isimli şahısları ambulanslar ile Bolvadin Devlet Hastanesine kaldırdı.

Yaralılardan patpatta bulunan C.Ö. ve R.Y., yapılan müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu kaydedilirken, kaza sonrası savcılık tarafından inceleme başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...