Tgrt Haber

İstanbul'da skandal olay! Gürültülerinden rahatsız oldu, kimyasal sıvıyı çocukların üzerine attı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 Temmuz 2023 11:15 - Güncelleme : 07 Temmuz 2023 12:30

İstanbul'da sokakta oyun oynayan çocukların çıkardığı gürültüden rahatsız olan bir kadın, kovaya doldurduğu kimyasal sıvıyı çocukların üzerine attı. Kadının kovayla çocuklarının üzerine sıvıyı attığı anlar kameraya yansıdı.

İstanbul​ Arnavutköy'de dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, sokakta oyun oynayan çocukların sesinden rahatsız olan bir kadın​, çocuklara önce hakaret etmeye başladı.

Kadın ardından yanından geitrdiği kovaya doldurduğu içerisinde çamaşır suyu​ olduğu iddia edilen sıvıyı çocukların üzerine atmaya başladı. Kadından kaçan çocuklardan bazılarının yere düşerek yaralandığı belirtildi.

MAHALLELİ İSYAN ETTİ

Hemen hemen her gün aynı problemle karşılaştıklarını iddia eden mahalleli duruma isyan etti. Kadının çocukların üzerine kovadaki çamaşır sulu sıvıyı attığı anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

"ÇOCUĞUMU BAŞKA BİR YERE GÖNDERMEK ZORUNDA KALDIM"

Olayla alakalı konuşan mahalle sakinlerinden Tülay Yılmaz, “Ben bu binaya onlardan önce taşınmıştım binadaki gider suyu sesinden bile rahatsız olup beni rahatsız ediyor bu tarz olayları çok yaşadık ben bu kadın yüzünden çocuğumu başka bir yere göndermek zorunda kaldım. Bu kadının derdi çocuklar dün akşam ben tatil dönüşünde baktım insanlar toplanmış. Çocukların üzerine çamaşır sulu su dökmüş çocuklara kastediyor bildiğiniz. Birde gidip bizi mahkemeye vermiş” şeklinde konuştu.

İstanbul'da skandal olay! Gürültülerinden rahatsız oldu, kimyasal sıvıyı çocukların üzerine attı

"ÇOCUKLAR KENDİ EVLERİNİN BAHÇESİNDE BİLE OTURAMIYOR"

Kardeşinin kaçarken yaralandığı öne süren Hilal Küçükosman, “Dün akşam baktık kadın elindeki kovayla çıktı çocuklara su atıyor ve çamaşır suyu kokuyor. Biz polislere haber verdik kendisi suyu atıp kaçtı eve. Benim kardeşim onlardan kaçarken düşmüş yaralanmış hemen hemen her gün aynı şeyleri yaşıyoruz. Çocuklar kendi evlerinin bahçesinde bile oturamıyor. Biz yaşlı annesi var rahatsız oluyordur diye hep yuttuk ama artık dayamıyoruz” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...