Tgrt Haber

Ağaçları kökünden söken devasa hortum kamerada

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Şubat 2024 09:17 - Güncelleme : 20 Şubat 2024 09:22

Hatay’ın Altınözü ilçesinde sağanağın ardından oluşan devasa hortum, zeytin ağaçlarını kökünden söktü. Devasa hortum cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kahramanmaraş depremlerinden en fazla etkilenen illerden biri olan Hatay​'da kuvvetli fırtına​ ve yağışlar etkili olmaya devam ediyor.

Altınözü ilçesi, Sarıbük Mahallesi mevkiinde sağanak sonrası devasa bir hortum​ oluştu. Aniden ortaya çıkan hortum, vatandaşlarda büyük paniğe neden oldu.

O ANLAR KAMERADA

Tarım arazileri de vuran hortum, bir zeytin bahçesinde yaklaşık 40 ağacı kökünden söktü. Hortumun tarım arazilerinde etkisini hissettirdiği anlar vatandaşların cep telefonun kamerasıyla görüntülendi.

Ağaçları kökünden söken devasa hortum kamerada - 1. Resim

ZAMANLA GÖZDEN KAYBOLDU

Hortumun yerleşim yerlerinden uzak bölgede meydana gelmesinden dolayı evlere herhangi bir zarar vermedi. Arazide ilerleyen hortum zamanla etkisini kaybederek kayboldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...