Tgrt Haber

Ailesine teslim edildi! Öldürülen taksici için toplanan yardım miktarı belli oldu

05 Şubat 2024 20:01 - Güncelleme : 05 Şubat 2024 20:27

İzmir'de soğukta üşümesin diye aracına aldığı müşteri tarafından silahla vurularak öldürülen taksici Oğuz Erge için toplanan para ailesine teslim edildi.

İzmir’in Gaziemir​ ilçesinde, soğukta üşümesin diye aldığı müşterisi Delil Aysal (19) tarafından tabancayla 3 el ateş edilerek vurulan taksi şoförü Oğuz Erge’nin (44) ölümü, tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu.

Ailesine teslim edildi! Öldürülen taksici için toplanan yardım miktarı belli oldu - 1. Resim

AİLESİNE TESLİM EDİLDİ

Oğuz Erge​ için başlatılan yardım kampanyası tamamlandı. Erge için toplanan 4 milyon 402 bin 760 TL ailesine teslim edildi.

4 MİLYON 402 BİN 760 TL TOPLANDI

Taksici Oğuz Erge'nin kanser tedavisi gören eşi ve ailesi için 72 saatliğine başlatılan kampanyada 24 saat içinde 4 milyon TL'ye ulaşıldığı için kampanya durduruldu. Taksici Erge için toplanan 4.402.760 TL ailesine teslim edildi.

Ailesine teslim edildi! Öldürülen taksici için toplanan yardım miktarı belli oldu - 2. Resim

Öldürülen taksici Oğuz Erge, memleketi Aydın’ın Söke ilçesinde sevenlerinin gözyaşları içerisinde, 8 yıl önce kalp krizinden vefat eden kardeşinin mezarı yanında toprağa verildi. Cenazeye, cezaevinde bulunan oğlu Mustafa Erge de izin alarak jandarma gözetiminde katıldı.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...