Tgrt Haber

AK Parti grup toplantısında en çok ilgi Mehmet Şimşek'e oldu!

21 Haziran 2023 16:45 - Güncelleme : 21 Haziran 2023 16:54
AK Parti grup toplantısında en çok ilgi Mehmet Şimşek'e oldu!

Seçimlerin ardından ilk kez gerçekleştirilen AK Parti grup toplantısında, kabine üyeleri de hazır bulundu. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, salona girince bütün kameraların bir anda ona yönelmesi dikkatlerden kaçmadı.

Seçimlerin ardından 28. dönemde AK Parti​ grup toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​ başkanlığında ilk kez gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kürsüden kalabalığa hitap ederken, Kabine'nin yeni bakanları da konuşmayı takip etti. 

Gazetecilerin ve salondakilerin en çok ilgi gösterdiği isim ise ekonominin dümenine geçen Hazine ve Maliye BakanıMehmet Şimşek​ oldu. Şimşek, salona girer girmez tüm dikkatleri üzerine çekerken, basın mensupları adeta birbirleriyle yarıştı.

AK Parti grup toplantısında en çok ilgi Mehmet Şimşek'e oldu!

HDP​ SORUSUNU CEVAPLADI

Grup toplantısı öncesi basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Şimşek, "AYM, HDP'nin hesaplarına bloke konulması talebini reddederek topu aslında size attı. Hazine ve Maliye Bakanlığı, 'geri isteyebilir' dedi. Bir girişiminiz olacak mı?" şeklindeki soruya, "İlgili birimlerimiz gereken çalışmayı yapıyorlar" cevabını verdi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...