Tgrt Haber

Akit Medya binasında korkutan yangın! Dumanlar gökyüzünü kapladı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İHA / AA
27 Nisan 2023 18:33 - Güncelleme : 27 Nisan 2023 19:47

İstanbul Küçükçekmece'de 11 katlı bir binada yangın çıktı. Akit Medya grubunun da içinde olduğu binadaki alevlere çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ederken çıkan dumanlar gökyüzünü kapladı.

İstanbul​'da akşam saatlerine doğru yangın​ paniği yaşandı. Küçükçekmece​'de 11 katlı bir binada çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı.

Yangın Halkalı Merkez Mahallesi'nde Dereboyu Caddesi’nde meydana geldi. İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre; Akit Medya grubunun da içerisinde bulunduğu 11 katlı bir binanın bodrum katındaki depoda bulunan tekstil malzemeleri tutuştu. Bodrum kattan yükselen dumanlar, kısa sürede tüm binayı sardı.

Akit Medya binasında korkutan yangın! Dumanlar gökyüzünü kapladı

BİNA KULLANILAMAZ HALDE

Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yoğun dumanlar nedeniyle çevredeki iş yerleri de boşaltıldı. Çevre ilçelerden de itfaiye ekibinin sevk edildiği yangın nedeniyle binanın kullanılamaz hale geldiği görülürken, yangının büyüklüğü dron ile çekilen görüntülerde gözler önüne serildi.

YANGIN HALI İMALATHANESİNDE ÇIKTI

Anadolu Ajansı'nın haberine göre ise yangın Halkalı Merkez Mahallesi'nde bulunan 11 katlı apartmanın bodrum katındaki halı imalathanesinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Kaynak: İHA / AA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...