Tgrt Haber

İstiklal Caddesi’nde inşaat halindeki otelde korkutan yangın! Mahsur kalan işçiler kurtarıldı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
21 Nisan 2023 06:00 - Güncelleme : 21 Nisan 2023 06:08

Son dakika haberi: İstanbul Beyoğlu’nda inşaat halindeki bir otelin asansör boşluğunda henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Üst katlarda mahsur kalan 4 işçi itfaiye ekiplerinin çalışması neticesinde kurtarıldı.

İstanbul​ Beyooğlu’ndaki İstiklal Caddesi’nde henüz inşaat halinde olan 6 katlı otelin 5’inci katında yangın​ çıktı. İnşaat halindeki otelin asansör boşluğunda henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangını gören çevredekiler durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edilirken dumanların yükseldiğini fark edenler panikler camlara çıktı.

4 İŞÇİ KURTARILDI

İtfaiye ekipleri camlara çıkan 4 işçiyi merdivenle kurtarırken tedbir amaçlı işçiler ambulansa götürülerek ayakta tedavi edildi. Yangın yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangınla ilgili inceleme sürerken, kesin çıkış nedeni yapılacak incelemenin ardından belli olacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...