Tgrt Haber

Ekrem İmamoğlu ve Meral Akşener'in mahkeme kararını öğrendiği anın görüntüsü ortaya çıktı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
16 Aralık 2022 06:19 - Güncelleme : 16 Aralık 2022 07:52

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun hakkında verilen hapis cezası kararını öğrendiği an ortaya çıktı. İYİ Parti lideri Meral Akşener kararı öğrenir öğrenmez Ekrem İmamoğlu ve Dilek İmamoğlu'na sarılarak "Daha yeni başlıyoruz" ifadelerini kullandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na YSK​ başkanı ve üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası​ verildi. Bu karar Türkiye siyasetini hareketlendirirken mahkeme kararı sonrası açıklama yapan İmamoğlu, “Halkın verdiği yetkiyi bir avuç insan alamaz. Mücadelemiz daha güçlü başlıyor Allah'ın izniyle” ifadelerini kullandı. İmamoğlu ayrıca sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla herkesi Saraçhane’ye davet etmişti.

AKŞENER’DEN İMAMOĞLU’NA TAM DESTEK

Bu davet üzerine Ankara’dan yola çıkan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener​, Saraçhane’ye gitti. İmamoğlu’nu makamında ziyaret eden Akşener desteğini hep dile getirdi. Buluşmadan paylaşılan anlara ilişkin yeni bir video ortaya çıktı. Görüntülerde İmamoğlu ve Akşener'in mahkemenin kararını öğrendikleri an yer aldı.

İMAMOĞLU VE AKŞENER KARARI BÖYLE ÖĞRENDİ

İlk anlarda kararın anlamını öğrenmeye çalışan Akşener, daha sonra "Tamam gel daha yeni başlıyoruz" diyerek Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu’na sarılarak destek verdiği görüldü. İmamoğlu ise Akşener’e "Evet ablacığım. Neticede halkın verdiği yetkiyi öyle bir avuç insan alamaz" diyerek karşılık verdi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...