Tgrt Haber

Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı denizde kaza geçirdi, çiftin durumları ağır

25 Ağustos 2023 11:10 - Güncelleme : 25 Ağustos 2023 15:04
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı denizde kaza geçirdi, çiftin durumları ağır

Tatil için Yunan adalarına giden Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı kaza geçirdi. Ali Sabancı yoğun bakıma alınıp entübe edilirken, Vuslat Doğan Sabancı'nın da durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Patronlardunyasi.com’da yer alan habere göre, Pegasus Havayolları'nın da yer aldığı Esas Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı​ ve eşi Vuslat Doğan Sabancı​, dün Yunanistan'ın Leros Adası'nda denizde kaza geçirdi. Zodyakla kayalıklara çarpan Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı ağır yaralandı.

ALİ SABANCI ENTÜBE EDİLDİ

Yatlarıyla Yunanistan'ın Leros Adası açıklarında tatilde olan Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı, akşam yemeği için zodyak botla restorana giderken kayalıklara çarptı. Ağır yaralanan çifti, tesadüfen yakınlarından geçen teknedekiler fark etti. Teknedekilerin kurtardığı Sabancı çifti, adadaki hastaneye kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından çift, Bodrum'a getirildi. Ali Sabancı'nın dalağı alındı ve entübe edildi. Ali Sabancı, saat 10.15 sıralarında ambulans helikopterle Bodrum'dan İstanbul'a Amerikan Hastanesi'ne sevk edildi.

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı Yunanistan'da geçirdikleri zodyak kazası sonucu ağır yaralandı.

VUSLAT DOĞAN SABANCI'NIN DURUMU İYİYE GİDİYOR

Ali Sabancı'nın durumunun stabil olduğunu ve dalağının alındığını belirten doktorlar, kaza sırasında Sabancı'nın yüzüne ağır darbeler aldığını belirtti. Sağlık durumunun iyiye gittiği belirtilen Vuslat Doğan Sabancı'nın da İstanbul'a getirileceği öğrenildi.

BAKAN KOCA'DAN SAĞLIK DURUMLARINA İLİŞKİN AÇIKLAMA!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada, "İş dünyasının ileri gelen isimlerinden Ali Sabancı, eşi Vuslat Doğan Sabancı ile ağır bir deniz kazası​ geçirmiş, kazada yaralanan Ali Bey ilk müdahalenin ardından ambulans uçakla İstanbul’a sevk edilmiş; genel durumu iyi olan eşinin de ambulans uçakla İstanbul’a sevki planlanmıştır." ifadelerine yer verdi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...