Tgrt Haber

Alkollü sürücünün alkolmetre macerası izleyenleri güldürdü: Abi yutmayacaksın, üfleyeceksin

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
14 Mart 2023 09:34 - Güncelleme : 14 Mart 2023 09:52

Bursa'da trafik ekiplerinin uygulama noktasında durdurulan alkollü sürücü, kendisine uzatılan alkometreyi üflemek yerine yutmaya çalıştı. Polisleri dakikalarca verdiği uğraş sonucu alkometreye üflemeyi başaran sürücünün o anları izleyenleri güldürdü. Sosyal medyada viral olan görüntülerde birçok kullanıcı, 'Abi yutmayacaksın, üfleyeceksin' benzeri yorumlarda bulundu.

Bursa​'nın Osmangazi​ ilçesinde uygulama yapan trafik polisleri, alkollü olduğu halde direksiyon başına geçen bir sürücüyü uygulama noktasında durdurdu. Trafik polislerinin alkolmetreyi uzatıp üflemesini istediği sürücü, kendisine uzatılan cihaza üflemek yerine, yutmayı kalkıştı.

Polis ekiplerinin dakikalarca uğraşı sonucu cihaza üflemeyi başaran otomobil sürücüsü, 1.88 promil alkollü çıktı. Sürücünün yürümekte ve konuşmakta zorluk çektiği görüldü.

"AÇ KARNINA İÇİN BÖYLE OLUYOR"

Daha önce ehliyetine el konulduğu öğrenilien sürücü, tüm bu olanlara rağmen, “Nasip, aç karnına içince böyle oluyor” ifadelerini kullandı. Öte yandan alkollü sürücünün alkolmetre ile olan macerası sosyal medyada viral olurken birçok kullancı "Abi yutmayacaksın, üfleyeceksin" benzeri yorumlarda bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...