Tgrt Haber

Alman pasaportlu Afganla nişanlandı, Türk erkeklerini aşağıladı

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber, Haberler
13 Haziran 2023 12:00 - Güncelleme : 13 Haziran 2023 12:17

Alman pasaportlu Afgan bir erkekle nişanlanan kız sosyal medyada yayınladığı videoda Türk erkekleriyle ilgili skandal ifadeler kullandı.

Afgan​ erkekle nişanlandığını belirten bir kız​ çektiği video sonrası tepki topladı. Sosyal medyada kendisine, eşine ırkçılık yapıldığını öne süren Türk​ olduğu belirtilen kız videoda "Afgan dediğiniz kişinin tırnağındaki kir olamazsınız. Sizin sadece rüyanızda görebileceğiniz o Alman pasaportuna sahip benim kocam" ifadelerine yer verdi.

"TIRNAĞINDAKİ KİR OLAMAZSINIZ"

Genç kız yayınladığı videoda "Afgan dediğiniz kişinin tırnağındaki kir olamazsınız. Sizin sadece rüyanızda görebileceğiniz o Alman pasaportuna sahip benim kocam" ifadelerine yer verdi. Bu video kısa sürede büyük yankı uyandırdı.

Alman pasaportlu Afganla nişanlandı, Türk erkeklerini aşağıladı

TEPKİ ÇEKTİ

Video kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Pek çok sosyal medya kullanıcısı, Türk erkeklerini aşağılayan genç kıza sert sözlerle yüklendi.
İşte o yorumlardan bazıları:
 
Bunu Afganistan'a göndermek lazım...

Alman pasaportuna sahip olmaya ne kadar büyük anlamlar yüklemiş

Bir kaç sene sonra özür dileyeceğini düşünüyorum yazın buraya

Niye nişanlının köyüne gidip yerleşmiyorsun, Alman pasaportuyla Almanya'dan sallamak kolay!
 

Kaynak: TGRT Haber, Haberler
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...