Tgrt Haber

Ankara’da vahşet: 5 Afgan vatandaşın ölü bulunduğu sokakta güvenlik en üst düzeyde

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
11 Kasım 2022 09:26 - Güncelleme : 11 Kasım 2022 09:36

Ankara’da dün akşam saatlerinde bir evde Afgan uyruklu 5 şahıs bıçaklanmış halde ölü bulundu. Şahısların 1 hafta önce öldüğü iddia edilirken olay yerine çıkan tüm sokaklar güvenlik önlemi nedeniyle kapatıldı.

Ankara’nın Altındağ​ ilçesinde meydana gelen olaydaAfgan​ uyruklu 5 kişiden haber alamayan aileleri durumu polise bildirdi. İhbar üzerine ekipler şahısların yaşadığı eve girdi ve korkunç manzara ile karşılaştı. Kayıp ihbarında bulunan 5 Afgan’ın cansız bedenleri bulundu.

GÜVENLİK ÖNLEMİ ÜST DÜZEYDE

Bıçaklanarak öldükleri belirlenen şahısların yaklaşık 1 hafta önce öldürüldükleri tahmin edilirken olay yerine ekipler sevk edildi. Afgan 5 kişinin cansız bedenleri sağlık ekiplerince morga kaldırılırken olayla ilgili ise soruşturma sürüyor.  Dehşetin yaşandığı evde sabahın ilk ışıklarında olay yerine gelen ekipler tüm sokakları kapattı. Güvenlik önlemlerinin üst düzeye çıkarıldığı bölgede ekiplerin çalışmaları sürüyor. 

Ankara’da vahşet: 5 Afgan vatandaşın ölü bulunduğu sokakta güvenlik en üst düzeyde

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

Ankara Valiliğinden yapılan açıklamada, Altındağ ilçesindeki bir konutta meydana gelen ve yabancı uyruklu olduğu değerlendirilen 5 şahsın ölümüyle sonuçlanan müessif olayın cumhuriyet savcıları nezaretinde bütün boyutlarıyla soruşturulduğu belirtildi.

Açıklamada, olayın sebebi ve failleri belirlendikçe kamuoyuyla paylaşılacağı ifade edildi.

BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada ise "10.11.2022 günü saat 19.30 sıralarında Altındağ İlçesi Örnek Mahallesinde bulunan bir adrese kendisinden haber alınamayan şahıs ihbarı üzerine gelinmiş, çilingir marifeti ile ikamete girildiğinde yabancı uyruklu olduğu değerlendirilen 5 erkek şahsın kesici alet yarasıyla eks olduğu görülmüştür. Maktullerin açık kimlik bilgilerinin ve bulguların tespitine yönelik çalışmalara Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Nöbetçi Savcısı nezaretinde Adli Tıp Başkanlığı ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğünce devam edilmektedir" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...