Tgrt Haber

Ankara’da bekçi boşanma aşamasındaki eşini silahla yaraladı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Ekim 2022 14:27 - Güncelleme : 25 Ekim 2022 16:21

Başkent’te çarşı ve mahalle bekçisi olan şahıs sokak ortasında boşanma aşamasındaki eşini tabancayla yaraladı. Talihsiz kadın yaralı şekilde hastaneye kaldırılırken cani koca polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Ankara’nın Altındağ​ ilçesinde meydana gelen olayda Çarşı ve Mahalle bekçisi olan Bülent U.  boşanma​ aşamasında olduğu eşi Tuğba U.’nun annesiyle birlikte ikamet ettiği apartmanın önüne geldi. İkili arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. Bülent U., yanındaki  tabancayla eşine 3 el ateş etti.

TALİHSİZ KADIN HASTANEYE KALDIRILDI

Cani koca daha sonra olay yerinden kaçarken çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kalçasından ve bacaklarından yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken saldırgan Bülent U. ise polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Çiftin 9 yıldır evli oldukları ve 8 yaşında bir kız çocukları oldukları öğrenildi. 

Ankara’da bekçi boşanma aşamasındaki eşini silahla yaraladı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Murat26 Ekim 2022 16:01

Boyle yasalarimiz oldugu surece daha cok goruruz boyle haberler.

Sonraki Haber Yükleniyor...