Tgrt Haber

Ankara'da kadın cinayeti! 81 yaşındaki adam, 45 yaşındaki eşini öldürüp intihar etti

03 Temmuz 2023 15:46 - Güncelleme : 03 Temmuz 2023 16:04

Ankara'nın Mamak ilçesinde 81 yaşındaki Akif Ünal, kendisini aldattığı iddiasıyla kendisinden 36 yaş küçük eşi Döndü Ünal'ı sokak ortasında silahla vurarak öldürdü. Ardından kendisi de intihar etti.

Ankara​'nın Mamak​ ilçesinde korkunç bir kadın cinayetine sahne oldu. Akif Ünal (81), eşi Döndü Ünal'ı (45) sokak ortasında silahla vurarak öldürdü. Yaşlı adam daha sonra aynı silahla intihar etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; yaşlı adam, cinayeti aldatılma şüphesiyle işledi. İhbar üzerine, olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Döndü Ünal'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken, Akif Ünal'ı ambulansla hastaneye kaldırdı. Ancak Ünal, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

GÖRGÜ TANIKLARI DEHŞET ANLARINI ANLATTI

Olayın meydana geldiği Harman Mahallesi Aşıklar Caddesi sakinlerinden Naime Çoban, balkonda çamaşır astığı sırada 4 el ateş edildiğini duyduğunu belirterek, "Baktım kadın yerde yatıyordu. Adam biraz canlıydı. Kadın hemen öldü" dedi.

Ali Ayelan da "Çöp dökmeye gidip geldikten sonra tabanca sesi geldi. Baktım ki kadın yerde yatıyor. 3 defa kadına ateş etti, ondan sonra da kendine ateş etti" ifadesini kullandı.

 

Kaynak: AA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...