Tgrt Haber

Trabzon'daki taksici cinayetinin nedeni belli oldu! Zanlıdan kan donduran ifade...

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Sabah
03 Temmuz 2023 12:11 - Güncelleme : 03 Temmuz 2023 12:25

Sürmene ilçesinde 4 gün önce cesedi dere kenarında bulunan taksici Hüseyin A.'nın katil zanlısı ifade verdi. Alkollü olduğunu belirten şahıs "Beni beklemediği için öldürdüm" dedim.

Trabzon​'un Sürmene​ ilçesinde 4 gün önce işlenen taksici​ cinayetinin sırrı çözüldü. Zanlı Jandarma'ya verdiği ifadede cinayet​ gecesi yaşannları anlattı. 

Olay, 30 Haziran Cuma günü Sürmene ilçesi Küçükdere Mahallesi'nde meydana gelmişti. Taksi şoförü Hüseyin A, Jandarma ekipleri tarafından bögleden geçen bir derenin kenarında silahla vurularak öldürülmüş halde bulumuştu. Hüseyin A'ya ait araç da camları kırık halde aynı mahalledeki 5 kilometre uzaklıkta terk edilmiş halde bulunmuştu. Jandarma komutanlığı tarafından kurulan özel ekibin araştırma ve çalışmalar neticesinde olayla ilgili şüphelinin Mustafa K. (35) olduğunu belirledi.

SUÇ ALETİYLE BİRLİKTE YAKALANDI

Sabah'ın haberine göre, Jandarma tarafından kurulan özel ekip İlçeye bağlı ormanlık alanlarda ve yayla yolunda şüpheli Mustafa K.(35) için yapılan arama çalışmalarını genişletti. Çalışmalar neticesinde gece 00:30 sıralarında Mustafa K. Sürmene ilçesinde ekipler tarafından suç aleti silahıyla birlikte yakalanarak gözaltına aldı.

Şüpheli Mustafa K., "Hüseyin ile yayla yoluna giderken dere kenarında bekleyelim dedim. Hüseyin ise bekleyemem dedi. Bir süre tartıştık. Alkollüydüm. O anda kavga etmeye başladık. Belimden çıkardığım silahla ona ateş ettim. Sonra onu dere kenarına bıraktım. Taksiyi alıp oradan kaçarken aracın lastiği patlayınca aracı bırakıp, oradan uzaklaştım." dediği öğrenildi.

 

Kaynak: Sabah
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...